Fra venstre: Yvonne Fosser og Silvija Seres
Fra venstre: Yvonne Fosser og Silvija Seres FOTO: Lørn University

Livslang læring i praksis

Ukens episode: Ledelse og kulturendring

I våre podcaster samtaler Silvija Seres med landets fremste næringslivsledere, politikere, akademikere, gründere m. fl. Her møter hun CEO i Amesto People & Culture, Yvonne Fosser, som forteller hvordan det er å jobbe med kultur for innovasjon og raske endringer, lederskap og jobbengasjement.

Yvonne Fosser har vært HR-direktør i over 20 år, både offentlig og privat sektor, og jobber i dag som CEO i Amesto People & Culture. Fosser blir motivert av å hjelpe andre til å nå sine resultater, og at alle skal kjenne på tilhørighetsfølelsen og få det beste ut av sitt arbeidsliv.

Min visjon er å jobbe for at flest mulig skal få det beste ut av sitt arbeidsliv gjennom økt jobbengasjement.

Yvonne Fosser

Hør ukens episode

Sagt om Lørn University’s program for livslang læring:

Dette er det beste programmet for livslang læring vi noensinne har gjennomført. Det har engasjert hele organisasjonen. Sterke bonuseffekter har vært flere salgs leads og referansehistorier

Asle Sjørbotten, adm.dir. i Vitari

Om LØRN

LØRN er en digital læringsplattform ledet av Silvija Seres. Lørn universitet tilbyr lydbasert mikro-læring, som revolusjonerer utdanningsformatet ved å implementere lyd som teoretiske kilder som utgjør kunnskapsrike mikrograder som kan tilegnes hvor som helst og når som helst. Silvija Seres er grunnleggeren av Norges mest populære plattform for teknologipodcaster – Lørn.Tech, som fungerer som en læreplan for over 900 episoder i 35 teknologiske emner.

Mer om LØRN

Følg LØRN på Facebook