Fra venstre: Kimiya Sajjadi og Silvija Seres (Foto: Lørn University)
Fra venstre: Kimiya Sajjadi og Silvija Seres (Foto: Lørn University)

Livslang læring i praksis

Ukens episode: Mangfold i næringslivet

I våre ukentlige podcaster samtaler Silvija Seres med landets fremste næringslivsledere, politikere, akademikere, gründere m. fl. I dag møter vi næringslivsmentor Kimiya Sajjadi, som ønsker å bygge bro mellom mangfold og næringslivet.

Kimiya Sajjadi er født i Iran og flyttet til Norge sammen med familien da hun var tre år. Hun er grunnlegger av selskapet Big Enough Global, som hun startet etter å ha kjent på utenforskap under jusstudiet ved Universitet i Oslo. I dag tilbyr hun bedrifter i næringslivet et mentorprogram for å gjøre deres arbeidsplass attraktiv for unge med flerkulturell bakgrunn.

I samtalen med Silvija Seres belyser de minoritetsspørsmålet i norsk arbeidsliv, og hvordan takle mangfold gjennom integrering.

Vi hjelper selskaper med å sette strategier for hvordan å rekruttere og beholde flerkulturelle

Kimiya Sajjadi

Last ned og hør ukens episode (28 min)

Sagt om Lørn University’s program for livslang læring:

Dette er det beste programmet for livslang læring vi noensinne har gjennomført. Det har engasjert hele organisasjonen. Sterke bonuseffekter har vært flere salgs leads og referansehistorier

Asle Sjørbotten, adm.dir. i Vitari

Om Lørn universitet

Lørn University er en digital læringsplattform ledet av Silvija Seres. Lørn universitet tilbyr lydbasert mikro-læring, som revolusjonerer utdanningsformatet ved å implementere lyd som teoretiske kilder som utgjør kunnskapsrike mikrograder som kan tilegnes hvor som helst og når som helst. Silvija Seres er grunnleggeren av Norges mest populære plattform for teknologipodcaster – Lørn.Tech, som fungerer som en læreplan for over 900 episoder i 35 teknologiske emner.

Mer om Lørn University

Følg Lørn på Facebook